Tickets 2 topwedstrijden van

BC Filou Oostende aan 8€

PAKKENDE TITEL

Filou Oostende.jpg

Beste West-Vlaamse Jeugd basket collega,

 

Naar Jaarlijkse gewoonte kunnen we terug tickets aanbieden voor 2 Top wedstrijden van BC Filou Oostende.

 

Wij van de jeugd basket Oostende - Gistel kunnen jullie volgende aanbieden.

 

Voor 2 Top wedstrijden van onze eerste ploeg BC Filou Oostende mogen wij kaarten verkopen aan € 8,- i.p.v. € 18,- en dit voor de wedstrijd op zaterdag 7-12-2019 tegen Spirou Charleroi en op zaterdag 29-02-2020 tegen Phoenix Brussels. ( in bijlage kunt U een brief vinden die jullie eventueel kunnen afdrukken met de nodige info ) 

De opbrengst die we daarmee inzamelen is bedoeld om de kosten van het Internationaal BTM Basketbal Tornament te Londen waaraan onze U18 jongens van BC Filou Oostende zullen deelnemen van 20 t.e.m. 23-12-2019 te kunnen drukken om zo onze jeugdspelers in een goed team verband te laten ontwikkelen door tegen internationale teams te kunnen spelen.

 

Hebben jullie spelers die hier interesse in hebben dan mogen jullie me hiervoor per kerende een mailtje sturen, indien jullie dit per ploeg zouden willen doen is dit zeker ook mogelijk. Wel is het dan opportuun om de vragen te bundelen en in 1 keer door te geven zodat de tickets die genummerd zijn zo gegroepeerd mogelijk te kunnen aanbieden en om zo samen te kunnen zitten.

 

Zo dan wens ik jullie alvast te bedanken om dit te willen bekijken en eventueel door te geven aan jullie spelers, coaches en afgevaardigden.

 

Met Sportieve groeten,

 

Covens Hans

 

Cel-Evenementen

 

Basket@Sea

 

www.basketatsea.be 

 

https://www.btmbasketball.com