BBC Wibac dames DSE A - Wevelgem-Moorsele: 62-26

10/08/2019

Beker van West-vlaanderen

Eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen met een aantal nieuwe gezichten en na drie trainingen een eerste wedstrijd.

De bezoekers kregen 5 punten voorsprong en konden die direct verhogen met een eerste score 0-7.  Wibac reageerde gevat  met flitsende en collectieve aanvallen. Ook verdedigend gaven ze niet af maar dit enthousiasme leidde tot een serieuse foutenlast waarvan de bezoekers konden profiteren. Afsluiten konden wij het eerste quarter met een 2 punter in de laatste seconde 28-11. Het tweede quart verliep zoals het eertse maar er werden minder fouten gemaakt. Scoren bleek nu moeilijker niettegenstaande de gemakkelijke posities onder de korf. Moorsele weerde zich deftig en via een 13-6 werd er gerust met 41- 17. De tweede helft zag men weer een stug verdedigend Wibac maar aanvallend was er minder concentratie met gevolg balverliezen en slordige doelpogingen.  Moorsele, met vooral een wilskrachtige Eva Parmentier en Manon Vanhee, probeerde de lokalen te verschalken maar tevergeefs. Het werd een 15-0 op het einde van het derde quarter. Het vierde quarter was fysisch zwaar voor de lokalen. Er werd amper gescoord en van deze situatie  konden de bezoekers dit quarter naar zich toehalen met 6-9. Eindscore 62-26 en dit tot tevredenheid van de vele aanwezige wibac supporters en supporteressen.

 

Speelden Lieze 8, Jana, Emma, Pauline 23, Karo 1, Launy 13 Syme 6, Marlies, Pauline 11, Lies.

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams