Beker van West-Vlaanderen - Koekelare B - BBC Wibac: 60-68

18/08/2019

Koekelare B toonde zich wilskrachtig in de aanvangsfase van deze wedstrijd.

Met agressief spel, trapping en pressing probeerden ze Wibac er onder te krijgen en het lukte. Zij namen resoluut de leiding en kwamen, met hun 5 punten voorgift, op 17-9. Geen paniek bij de bezoekers waar Pauline en Launy aanvallend het evenwicht herstelden en ook de posten Emma en Lies deden hun job. Jammer dat Syme door foutenlast het moest laten afweten maar zus Karo deed het uitstekend. Bij het einde van de eerste quarter werd het 20-15.

Het tweede quarter bleef verlopen zoals het begin. De lokalen liepen weer uit maar Wibac reageerde maar nu met andere opponenten nl Lieze, Jana, Justine. Op kousenvoeten kwam Wibac dichterbij om afteronden met een 10-11 naar een 30-26 ruststand. Na de herneming stak Wibac een tandje bij. Pauline wilde niet afgeven en krijg de steun van haar kompanen. De pressing werd nu goed omzeild en ook in de rebounds waren de bezoekers sterk. Bij de lokalen waren enkel Lesaffre en Van der kaaden niet af te stoppen en speelde men jojo, kwamen bij, werden weer achteruitgezet. Uiteindelijk werd het 15-25 in het derde quarter. In het vierde quarter zag men een Wibac dat standhield maar dan ontbonden Lesaffre en Van der kaaden hun duivels en brachten Koekelare terug tot op 3 punten. Maar dan sloeg youngster Lieze terug, met 2 op 2 van vrijworpen en een 3 punter was de wedstrijd gespeeld. Ondertussen legden Emma, Lies, Jana en Jus de hogergenoemden stil en dit betekende de tweede overwinning in de beker. Goede wedstrijd zonder specifieke baskettrainingen.

Volgende week tegen Desselgem, de laatste wedstrijd voor de beker

Speelden: Lieze 7, Jana 3, Emma 3, Pauline 29, Karo 4, Launy 10, Syme 6, Justien 2, Rhune, Thaila, Lies 4

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams