Beker van West- Vlaanderen - BBC Desselgem - BBC Wibac: 40-44

24/08/2019

Desselgem  liet hun thuisvoordeel aan Wibac en dit in het kader van het “Duvel” tornooi.

Wibac, zonder topscoorders Pauline W en Launy, maar met Karo, Lieze, Kjenta,Emma en Jana startten zeer goed, kwamen vrij maar konden niet afwerken. Zo kwam Desselgem na 3 minuten op een 2-3 voorsprong. Beide ploegen gaven niks toe maar vele balverliezen  en gemiste kansen langs beide kanten maakten het spannend met een lage score. Het werd 10-11 bij het einde van het eerste quarter. Het tweede quarter was een spiegelbeeld van het eerste. Balverlies, overhaasting en slechte afwerking hielden de ploegen zich in elkaars spoor 7-6. Met nog luttele seconden te gaan kon Desselgem vanaf de middellijn de ruststand vastleggen op 20- 17. Na de pauze liet de bezoekende thuisploeg het niet aan hun hart komen en gingen furieus van start en zetten, geholpen door een lakse verdediging van de thuisspelende bezoekende ploeg,  op een achterstand van 8 punten 28-19. Geen paniek bij Wibac. Emma, Jana en Lies zorgden voor de nodige rebounds en Karo, met puike spelverdeling, zorgde voor de nodige passes naar de scoorders Pauline en Lieze. OP het einde van het derde quarter bleven er nog  5 punten meer met 9-7.In het vierde quart ontbond Syme haar duivels en met snelle acties zette zij de aanvallers aan het werk. Lieze en Kjenta zorgden nu voor een sterke defence en de posten bleven nu de rebounds verder beheersen.  Met nog 3 minuten te gaan werd het 32-40. Maar overhaasting, slechte passen en te vlugge shots lieten Desselgem terug komen tot 38-42. Een snelle interventie  met een easy lay-up en de wedstrijd was gespeeld. Eindstand 40-44 en met de 3 gewonnen wedstrijden gaat Wibac door naar de volgende ronde.

Speelden : Syme 11, Karo, Lieze 12, Kjenta 8, Janna 1, Lies 4, Emma 2, Pauline V 6, Rhune                                                                                                           

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams