BBC Wibac M19-Bavi Gent M19: 47-45

27/08/2019

 

In het kader van het “duvel” tornooi was er ook een eerste wedstrijd voorzien voor deze girls.

Na eerst de vraag van “met hoeveel gaan we zijn kregen wij een positief resultaat : VEEL.

Gestart met Lieze, Syme, Rhune en de posten Tinne en Thaila zag men Wibac de teugels in handen nemen. Collectief werd er snel gespeeld en de verdediging werkte goed. Het werd 13-7 bij het einde van het eerste quarter.

In het tweede quarter zag men reeds wat sterretjes. Fysisch werd het zwaarder en zwaarder. Maar Wibac vocht zich steeds in het spoor van de bezoekers. Geike en Ine bleven zich verder inzetten maar toch konden de Gentenaren dit quarter naar zich toe halen met 11-13. Rusten bij 24-20.

Het derde quarter was spannend. Wibac moest wat toegeven en Gent vooral onder impuls van Robeyst kwam terug in het zog van de lokalen en via 14-18 stond er bij het einde van het derde quart 38-38. 

Het vierde quart was slecht voor het hart. Beide ploegen hadden last van de “track”. Langs weerszijden zag men te veel balverliezen en slechte shots. Maar met de tong op de voeten bleven ze zich weren. Wibac kwam vier punten voor, Gent kwam 2 punten voor en bij 45-45 kreeg Pauline, tot dan niet in de wedstrijd, de bal in haar handen en…..score 47-45 en einde van de wedstrijd.

Uitstekende wedstrijd om uit te leren en verder keihard te blijven werken. Het komt zeker goed !!

Speelden : Syme 13, Lieze 13, Geike 3,Ine 3, Rhune, Tinne  11, Thaila 2, Pauline 2

Zaterdag oefenwedstrijd naar Antwerpen !! 

Allen op POST ???

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams