Dames U19   Antwerp Giants – Wibac   52-46

31/08/2019

Met zes dapperen naar Antwerpen, een pracht van een accommodatie, de voorbode van een spannende wedstrijd. Gestart met Lieze, Nienke, Rhune, Tinne en Thaila werd het een boeiend kijkstuk. De beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Om beurten werd er  gescoord. Vooral Lieze en bij de lokalen  de nummer 7 wisten goed de korf hangen. Einde eerste quarter 14-12. Het tweede quarter kende hetzelfde verloop.  Wibac kwam 4 punten voor en werd bijgehaald door Antwerp en het werd bij de rust, via een 12-12, 26-24. Het derde quarter kreeg Lieze hulp van een sterke Tinne onder de borden en niettegenstaande de vermoeidheid beten de bezoekers van zich af. Thaila nam de terugkaatsers voor haar rekening en probeerde de aanvallen op gang te brengen en het lukte want er werd 11-12 gespeeld. Het vierde quarter verliep naar wens. Rhune gaf het beste van zichzelf en Nienke, na een training beet op haar tanden. Launy zorgde voor wat punten en moest met 5 fouten naar de bank. Fysisch kwamen de bezoekers de laatste 2 minuten wat te kort tegen een volledige ploeg en drie open shots van de roodjes gingen door het net en kwam er 52-46 op het bord. Een goede wedstrijd maar toch wat pijnpunten zoals het balverlies en  te gemakkelijke korven onder het borden laten liggen.

Prima…. En een lekkere douche, na de bijna brandwonden van na de training,  zorgde voor een ferme verfrissing.

De dapperen : Lieze  24, Rhune 2, Tinne 9, Launy 8, Thaila 3, Nienke

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams