Wibac BBC HSE B  - BBC Desselgem HSE C: 46 – 65

07/09/2019

 

Tegen het ervaring- en vooral gestalterijke Desselgem namen onze groentjes een uitstekende start en na 1 minuut stond het 5 – 0.

Dan begon het gestalteoverwicht van de bezoekers zijn rol te spelen en  namen zij met 5 – 11 de leiding over.

De Wibacboys lieten zich echter niet kennen en via o.a. 2 driepunters van Stijn en 2 tweepunters van Kristof kwamen zij terug 17 – 11 voor om het quarter af te sluiten op een 18 – 14 stand.

 

In het tweede schijfje buitte Desselgem zijn gestalteoverwicht onder de korf uit en kon de thuisploeg niet vermijden dat er een 32 – 36 ruststand op het scorebord verscheen.

 

Het derde kwart vergaten de groentjes echter te basketten. Slechts 2 punten in dit kwart en met alles bezig behalve met basketten. Desselgem liep dan ook 34 – 49 uit en game praktisch over.

 

In het laatste quarter (12 – 16) herpakte de thuisploeg zich toch enigszins maar konden niet verhindren dat er een 46 – 65 eindstand op het scorebord verscheen.

 

Een verdienstelijke wedstrijd van de groentjes tegen dit Desselgem dat vooral dank zij zijn gestalteoverwicht en het rampzalig 3de kwart van de thuisploeg het laken naar zich kon toetrekken.

 

Volgende wedstrijd nu zaterdag 14/9 om 17h00 in en tegen Avelgem B.

 

Speelden: Dries Demyttenaere, David Demyttenaere 12, Stijn Vermaut 16, Kristof Commeyne 10, Tom Vanstraeseele 3, Jeroen Debruyne 2, Aaron Vanhauwaert, Martijn Denorme 3, Angelo Desnijder & Kai Naert.

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams