BBD Desselgem M19A - BBC Wibac M19A: 43-68 - vriendenwedstrijd

08/09/2019

Met 7 de zondagmorgen naar Desselgem voor een vriendenwedstrijd. Wibac startte geconcentreerd en uitgaande van een sterke en gesloten verdediging nam het direct de leiding die ze niet meer gingen afstaan.  Collectief werd er sterk gespeeld  en kon men vlot scoren 7-18 bij het einde van het eerste quarter.

Het tweede quarter kende het zelfde scenario. Hier zag men de eerste tekenen  van vermoeidheid. Iedereen bleef met volle overgave spelen en dat resulteerde in een 19-38 ruststand. 

Na de rust zag men een relaxer Wibac. Minder aandacht aan de verdediging en aanvallend nu overhaastig te werk met als gevolg veel balverliezen en slechte passen. De lokalen konden nu ook beter werken aan hun afwerking en bleven in het spoor van de bezoekers. 15-17 voor het derde quart.

Het vierde kabbelde voort zoals het derde en de vermoeidheid woog nu zwaarder door maar uiteindelijk werd er nu ook gewonnen met 10-13. Eindstand 43-68 na een zeer aangename en collectieve wedstrijd waarin iedereen tot scoren kwam.

 

Speelden : Lieze 26, Tessa 6, Geike 5, Rhune 2, Tinne 14, Sylke 11, THaila 4

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams