Blue Cats Ieper DSE B-BBC Wibac DSE A: 45-56

15/09/2019

Gestart met Lieze, Pauline W, Merel, Lies en Launy kregen de bezoekers moeilijk een bal door de ring en na 3 minuten was het 6-2. Met Kjenta en Marlies bleven de kansen geschapen maar de afwerking bleef ondermaats. Plots werd de afweking beter maar te slordig spel en balverliezen zorgden ervoor dat Ieper na het eerste quarter aan de leiding bleef met 15-12. In het tweede quarter werd er veel beter gespeeld en ook de verdediging bleef scherp. De bezoekers kwamen in het spoor van de lokalen 21-21 maar met  Emma, gehaast om er op tijd bij te zijn,Lies, Pauline V en Launy beheerste men de verdedigende rebounds. Pauline W had haar draai gevonden en werd het een logische ruststand 24-28, na een 9-16 score. De tweede helft begon zoals de eerste. Shots gingen moeilijk binnen maar onder impuls van Kjenta, Syme en uiteraard weer Pauline bleven wij weer gezwind aan de leiding. Jammer van de vele balverliezen en slordige passen  en de nu wat laksere verdediging. Het werd 12-16 en 36-44 bij het einde van het derde quarter. In het vierde quarter deden Jana en vooral Pauline V hun job en zorgde Lieze voor de nodige puntjes. Merel zorgde voor de nodige animo en uiteindelijk werd het ,na een 9-12, een verdiende overwinning. Prima wedstrijd waar de nieuwe ploeg zich beter aan het profileren is. Eindscore 45-56

Speelden : Lieze 8, Jana, Emma 2, Pauline W 29, Launy 4, Syme 2, Kjenta 3, Merel 3, Marlies 1, Pauline V , Lies

Volgende zaterdag thuis tegen Koekelare A om 17h.

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams