Smitters - Wibac Corpo : 43-84

17/09/2019

Maandagavond, 21u15... onze eerste officiële wedstrijd als nieuwe corpo-ploeg tegen de Smitters in de Lange Munte. Dat we enthousiast zijn, kon iedereen wel merken de voorbije weken. Zonder enkele topspelers die o.a. moesten Zwiften of in 't buitenland zaten, traden we aan met 11 spelers. Opvallend is wel dat we dezelfde luxe hebben als Filou Oostende. We kunnen na 5 minuten telkens een volwaardige B-kern opstellen zonder verzwakking, integendeel. Het woord B-kern is bij ons eigenlijk totaal niet van toepassing, we hebben een volwaardige kern! De start was afwachtend aan beide kanten, na 5 minuten stonden we gelijk met 2-2. Toen vond Backy het welletjes en begon hij aan zijn shottraining, met enkele driepunters liepen we uit tot 6-16 na het 1ste kwart. Niemand wou onderdoen en de shots vielen vlotjes binnen. Een veelzeggende 10-29 in het 2de kwart zodat we gingen rusten bij 16-45. In het 3de kwart hetzelfde scenario maar wel 17 punten tegen. In het laatste bedrijf was het eigenlijk wachten tot het laatste fluitsignaal, eindscore: 43-84 👌

We onthouden vooral dat het gevaar van overal kan komen, iedereen kwam vlot tot scoren. We hebben een spelmaker van dienst 😂 en smijten 11! driepunters binnen. Maar vooral, we hebben ons weer geamuseerd!

Scoorden voor de Old Green: Tomke 2, Daan 18, Seba 9, Giel 6, Jonas 6, Backy 18, Ollie 4, Jan 6, Wimme 15.

Coach van dienst was Yoeri. Volgende week donderdag eerste thuismatch tegen FBI... See ya!

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams