BBC Wibac DSE A-Basketclub Red Sharks Koekelare DSE A: 51-53

21/09/2019

Verlies na een spannende wedstrijd.  De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd met vooral Pauline W en Emma aan het kanon en kon na 5’ 13-6 op het bord plaatsen. Kjenta zorgde ervoor dat de gevaarlijke Lesaffre aan banden werd gelegd maar Wibac was niet agressief genoeg op de anderen en die zorgden dat de bezoekers weer kwamen opzetten. 18-14 bij het einde van het eerst e quarter.

Opnieuw kregen de lokalen de bezoekers niet uit hun spoor  want beide ploegen scoorden in 5 minuten een 6-6. Dan viel winkel 5 minuten stil  en zo kwamen de roodhemden aan een 32-34 ruststand.

Het derde quarter startte met 3 rake shots van de zwartjes maar die werden direct beantwoord met evenveel driepunters  6-9 maar net zoals daarvoor weer 4 minuten wapenstilstand  om te eindigen met 44-46 na een 12-12.

Het vierde quarter bleef spannend. Weer werd er goed gescoord in het begin. Koekelare liep 6 punten uit.  Wibac repliceerde en kwam zelfs voor bij 48-46. Overhaasting, balverlies en vooral individueel spel en forceren bij de thuisploeg zorgde dat het 50-48 en vervolgens 50-50 werd. Een onachtzaamheid en het werd 50-52. Een wedstrijd dat wij nooit mochten verloren hebben. Vele te gemakkelijke korven werden er naast gelegd !!  Het werd 5-9 van driepunters.

Speelden : Lieze 2, Jana, Emma 7, Pauline 13, Karo, Launy 5, Syme 3, Marlies, Lies 1, Merel, Kjenta 18 , Pauline V 2

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams