BBC Wibac M19A-BBC Wildcats Gavere M19B

21/09/2019

Eerste competitie wedstrijd na  goede voorbereidingswedstrijden.  Wibac moest het doen zonder Nienke. Van bij het begin van de wedstrijd zag men reeds dat het moeilijk zou worden. Reeds na enkele minuten trappelden er reeds een aantal op hun tong en  de shots lieten het afweten. Verdedigend hield men nog wat stand en werd het  5-12 bij het einde van het eerste quarter.

Vanaf het tweede quarter zag men alles wat basket niet nodig heeft. Dribbels, slechte passen, onoordeelkundige shots en soms dacht men dat men in een zagerij bezig was. Het was een logisch resultaat en een 5-21  ruststand. O punten na 10 minuten  niet te geloven .

Na de herneming bleef men zich verder inzetten maar en er was beterschap. Verdedigend deed men zijn uiterste best maar helaas de vele rebounds belanden meerdere keren in de handen van de tegenstrever en die kon zo gemakkelijke punten scoren. De stand bij het einde van het derde quarter was 10-14  prima !!

Het vierde quarter verliep zoals het vorige en na een aanvaardbare prestatie kon men afsluiten met 7-16 en de einduitslag was 22-51.

Een complete offday om snel te vergeten.

Speelden : Lieze, Ine, Tessa, Thaila, Silke, Geike, Tinne, Rhune

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams