BBC Wervik HSE A – Wibac BBC HSE A: 66 – 40

28/09/2019

De bezoekers openden de score maar kregen dan 4 driepunters op rij ronde de oren ( 12 – 2) en wat kon gevreesd worden gebeurde ook. De groentjes lieten, op enkele uitzonderingen na, de kopjes hangen en begonnen te spelen zonder het minste zelfvertrouwen en dan al zeker niet in hun shot.

 

Wat coach Tom ook probeerde hij slaagde er niet in er terug de nodige grinta en weerbaarheid in te krijgen.

 

De quarterstanden zeggen alles: 17 – 9; 18 – 9; 21 – 10 & 9 – 12.

 

Onze groentjes moeten dringend de knop omdraaien of er wacht hen een moeilijk seizoen

 

Speelden: Dennis Defour 6, Yorben Deschynck 10, Maarten H+aeck, Bram Vercaigne, Maarten Vandewalle, Jan Debusschere 3, Thomas Lambrecht 1, Toon Vancoillie 4 Sander D’Hespeel 4, Tim Lauwers 9 & Arne Vandenbroucke 3.

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams