BBC Wibac M19 Wibac – Kon BBC De Panne vzw: 36-26

28/09/2019

Alle zaagsel was opgekuist en met volle moed ging men er tegenaan. Vanuit een flinke verdediging ging men ten aanval maar het scoren bleef moeilijk. Maar De Panne had dezelfde problemen en zo ging het langzaam. Men kreeg 9-7 op het bord na een zestal minuten. Wibac ging wat sneller spelen en het kreeg 13-9 op het bord bij het einde van het eerste quarter. Bij wibac bleef de verdediging op punt want het was nodig. Aanvallend wilde het maar niet lukken en De Panne vond moeilijk een gaatje in de sterke verdediging en zo bleef het 6-6 in het tweede quarter. Rusten bij 19-15. Na de herneming bleven de lokalen bij de pinken. De ploeg gaf niet af in verdediging en daardoor deed men diverse intercepties die afgerond werden. Wibac probeerde ook een goed ploegspel te organiseerden en dat lukte af en toe met weer enkele prachtige en eenvoudige korven maar nu goed afgewerkt. Uiteindelijk zette men een 10-0 !! neer en stonden 29-15 voor.  De zwartjes deden voort op hun elan en kwamen op 32-17 voor en dacht men dat de wedstrijd gespeeld was. Vermoeidheid begon nu door te wegen. Vele slechte passen, onoordeelkundige opstellingen lieten toe om De Panne weer in de wedstrijd te laten komen en daar profiteerden ze ervan om op 32-24 te komen. De storm ging voorbij en uiteindelijk werd het 36-26.

 

Speelden : Lieze 11, Nienke, Tessa 4, Ine, Rhune 4, Tinne 11, Sylke 2, Thaila 4

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams