Kortrijk Spurs DSE D - BBC Wibac Dames DSE A: 59-63

29/09/2019

Tegen de jonge lokalen die steevast aan het pressen waren namen de bezoekers de beste start.  Spurs herstelde het evenwicht en na 5 minuten was het 6-6. Wibac bleef sterk verdedigen maar de inbreng van Merel zorgde voor een 8-17 voorsprong.

Bij de aanvang van het tweede quarter vonden de thuisspelers hun shot terug en zetten een 0-11 neer. Winkel reageerde nu opnieuw en hielden weer gelijke tred en konden via een 18-11 nog 2 punten overhouden bij de rust 28-26.

Syme, Pauline, Pauline, Launy en Kjenta gaven niet af en boden knap weerstand tegen Kortrijk. Het werd nu 6-8 en nu was het moment waarop Wibac sterk benadeeld werd. Pauline werd 3 keer in de grond geboord, geen reactie en bij een licht contact kreeg ze de fout tegen en een onverdiende technische fout. Het bleef spannend met veel balverlies langs beide kanten maar na een 19-17 stand werd het 45-45. 

Syme bleef maar draven in het vierde quart. Pauline W had haar beste shot terug gevonden   en na 5’ zetten de bezoekers een 6-9 neer. Het regende nu fouten maar Launy, Syme en opnieuw Pauline lieten deze niet onbenut.  Wibac kwam 6 punten voor maar weer  Winkels onbegrijpelijk balverlies en een driepunter van de lokalen bracht weer de spanning op het einde. Met de laatste korf zorgde Merel voor zekerheid en een 63-59 overwinning. Een leuke maar moeilijke overwinning op basis van een gezonde inzet en spirit.

 

Speelden : Lieze, Jana 2, Jus, Pauline W 22, Karo, Launy 7, Syme 8, Kjenta 5, Merel 10, Lies 2, Pauline V 7, Marlies

 

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams