Kortrijk Spurs HSE F – Wibac BBC HSE B: 74 – 60

29/09/2019

Complete misstart van de groenhemden die snel op 11 – 2 kwamen. Daarna kwamen we iets beter in de wedstrijd maar konden we niet verhinderen dat de goed shottende thuisploeg met een achttal punten het eerste quarter won.

 

Het tweede luik was nog slechter dan het eerste. Slechte passes en verkeerde keuzes, zelfs in defence liep het mis. Zodoende kon de thuisploeg tot 19 punten uitlopen.

Pas dan werd er gereageerd en kon men gaan rusten met wederom 8 punten verschil.

 

Beter na de rust denk je dan want alles was nog mogelijk. Maar niets was minder waar. Het bleef maar bij opflakkeringen. Goede periodes wisselden af met slechte. Het ging zo maar door tot het einde van de wedstrijd; op en af waardoor Kortrijk verdiend won. Einduitslag: 74 - 60

 

Maar hier zat veel meer in. Hopelijk kunnen we herbronnen deze week en kan ook iedereen op training aanwezig zijn. Want daar begint het!

 

Speelden: Dries Demyttenaere, Dylan Vanwassenhove, David Demyttenaere, Stijn Vermaut, Kristof Commeyne, Tom Vanstraeseele, Jeroen Debruyne, Aaron Vanhauwaert, Martijn Denorme, Angelo Desnijder & Kai Naert.

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams