BBC Wibac Dames M19A-BBC Desselgem M19A: 54-40

12/10/2019

Refererend naar de oefenwedstrijd enige tijd terug moest Desselgem een gemakkelijk hapje worden. Wibac trok zich goed op gang en kon direct een kloofje maken onder impuls van Lieze en Tinne. Verdedigend deden de lokalen goed hun best maar een opéénstapeling van gemiste kansen onder de borden en een resem slechte passen lieten toe om Desselgem terug in het zog te komen. Stand na het eerste quarter: 20-11. Het tweede quarter zagen wij weer dezelfde  nalatigheden maar kwam daarbij het volledig verwaarlozen van de verdedigende organistie . Met 4 in de aanvallende rebound was er een verdedigende leemte en zo kon Desselgem meerdere fast-breaks creëeren en afwerken.Zo kon men gaan rusten met een kleine voorsprong 29-23.

Na de pauze bleef Desselgem aandringen niettegenstaande de goede verdediging van Tine op de ellenlange en kloeke Desselgemse 13. Thaila zorgde de verdedigende rebound en plots na lang zoeken vond Silke haar shot en zorgde voor de nodige voorsprong. Het werd  13-7  en de wedstrijd was gespeeld. Het vierde quarter werd er verder verbeten gespeeld en Rhune weerde zich net zoals Ine en zo kon  Desselgem niet meer dichter kruipen. Nienke bezeerde zich in een ongelukkige val en moest vervangen worden. Niettegenstaande de vermoeidheid (!!!) bij deze jonge meiden zich liet doorwegen bleef Wibac standhouden om te winnen met  54-40. 

Deze wedstrijd liet duidelijk blijken welke de werkpunten nog nodig  zijn namelijk afwerking onder de borden, snelheid van uitvoering, verdedigend evenwicht en het genezen van de dribbelziekte.

Speelden : Lieze 20, Tinne 11, Silke 10, Nienke 1, Thaila 8, Rhune 2, Ine 2 en Tessa.

Volgende week naar Gavere. Gaan we onze slechtste wedstrijd kunnen vergeten ???

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams