Basket MIDWEST Spie Izegem HSEC-BBC Wibac HSEA: 64-58

12/10/2019

Derby tussen een jeugdig en pressend Izegem en onze groentjes die op zoek zijn naar hun beste vorm.

Beide ploegen begonnen zeer geconcentreerd aan de match. De score ging op en af maar Wibac miste te veel verdedigende rebounds. Toch werd het een aangenaam quarter dat eindigde op een 18-17 stand.

In het tweede quarter eenzelfde spelbeeld maar nu kwam Izegen scorend iets beter uit de bus en kon zo gaan rusten bij een 38-29 stand.

In de derde periode hadden onze mannen het niet gemakkelijk want plots waren zij heel agressief of waren de refs efkens de pedalen kwijt? 2 tegen 10 fouten was toch een beetje van het goede te veel. Toch kon Izegem hiervan niet optimaal profiteren. 51-40 na het derde quarter.

In het laatste quarter begon de vermoeidheid zich langs beide zijden te voelen. Toch konden onze jongens nog een laatste rush opstarten maar die kwam helaas te laat. Eindstand 64-58

Als onze mannen zo verder werken dan komen de resultaten er zeker. Nog efkens werken aan de verdedigende rebounds en ook de gemakkelijke aanvallende opties verbeteren en het is koekebak.

 

Speelden; Dennis Defour 8, Yorben Deschynck 6, Maarten Haeck 3, Bram Vercaigne 17, Maarten Vandewalle 3, Jan Debusschere 7, Thomas Lambrecht 5, Sander D’Hespeel 7, Arne Vandenbroucke 2.

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams