Holstra WINGS Wevelgem-Moorsele DSE AWibac BBC Sint-Eloois-Winkel DSE A61-44

14/10/2019

Wevelgem startte best en zette direct een 6-0 op het bord. De bezoekers hadden het moeilijk maar lieten niet betijen en bracht de score na 5 minuten op  9-4. Wevelgem reageerde nog met vrijworpen maar het werd uiteindelijk 16-9 bij het einde van het eerste quarter.

Wibac nam het initiatief in het tweede quarter. Goed verdedigend en aanvallend nu bij de pinken kwam men na 5 minuten warempel op een 22-22 maar dan viel het stil. Balverlies en gemiste verdedigende rebounds lieten de lokalen toe weer uit te lopen tot 30-22 bij de rust.

Na de pauze bleef hetzelfde verschil op het bord tot de 6 minuut en nam de thuisploeg resoluut de leiding en zette de groenen op 48-33 bij het einde van het derde quart.

De thuisploeg deed verder op haar elan en zette nu een 8-0 neer maar Wibac wilde niet wijken. Met een ongekende inzet zette men een 0-9 op het bord en met nog enkele vrijworpen aan beide zijden werd de wedstrijd afgesloten op 61-44.

Het was een goede wedstrijd gespeeld met volle overgave maar het blijft jammer dat wij zoveel balverlies leden door een resem slechte passen, die te vermijden zijn en ons verkeken op een pak verdedigende rebounds. Een pluim voor iedereen voor de sterke inzet tegen de ongeslagen leider.

Speelden : Lieze 7, Pauline W 11, Pauline V 6, Syme 6, Kjenta 3, Merel 3, Lies 2, Launy, Jana, Emma 5, Marlies 1

 

Volgende week naar Bleu stars Brugge en dit om 18h30 in Sijsele.

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams