BBC Wildcats Gavere M19 B - BBC Wibac M 19 A: 43-67

19/10/2019

Na de pandoering enkele weken terug was men er op uit om Gavere het niet gemakkelijk te maken. De lokalen begonnen de wedstrijd opnieuw met een 5-0 maar Wibac reageerde. Met een sterke defence  werden de scorelijnen afgezet en met enkele rake intercepties kwam men aan de leiding om het eerste quarter af te sluiten met 11-14. In het tweede quarter werd er verbeten gestreden en met nog een scherpere verdediging liet Wibac de bezoekers ter plaatse en collectief kwam de bal bij de best geplaceerde  die kon rustig afwerken. Het werd  6-15 en men kon gaan rusten met 17- 29. Wie had dat gedacht. Na de pauze begonnen de Cats wild te doen en met een agressieve pressing kwamen ze terug op 5 punten 24-29. Een zeer aandachtige time-out van de bezoekers en de thuisploeg had er gelegen. De pressing werd nu omzeild en gemakkelijk korven waren nu besteed aan de Wibac. Het gaf een leuk en aangenaam gevoel om zo te spelen. Iedereen deed zijn taak meer dan naar behoren en werd de remonte afgestopt en werd het in het derde quarter 17-21 en zo werd het 34-50 bij het einde van het derde quart. Het beste moest nog komen !! Met gaaf ploegwerk, zowel aanvallend als verdedigend, snelle balcirculatie en niettegenstaande wat foutenlast  kreeg Gavere het hard te verduren. Keer op keer werden de fasr-breaks goed afgewerkt en via een 9-17 werd de eindstand 43-67 !!!! Een collectieve ploegprestatie !!!!

Scoorden : Lieze 32, Nienke 4, Tessa, Ine, Rhune 7, Tinne 8, Silke 13, Thaila 2.

 

Volgende week naar Waregem, ongeslagen leider.

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams