B.C. Blue Stars Brugge DSE A - BBC Wibac DSE A: 62-53

19/10/2019

Wibac begon weer de wedstrijd met een aantal domme balverliezen en zo kon Brugge direct de leiding nemen.  Na 4 minuten hadden de bezoekers meer fouten dan gescoorde punten en namen daarin fors de leiding 1-5 !!! Als ik maar fluit dacht een ref en hoe meer ik fluit hoe beter ik ben !!! Wibac, liet het niet aan hun hart komen en onder impuls van Pauline W en Launy , nam het de leiding na 7 minuten spel met 9-11. Uiteindelijk werd het 14-17 bij het einde van het eerste quarter.

Het tweede quarter kwam heel moeilijk op gang 2-2 na 5 minuten. De pressende lokalen kregen nu de wind van voren, kregen nu veel fouten aangesmeerd. Na 8 minuten zagen wij een 7-5 score. Weer balverlies lieten de lokalen toe weer de leiding te nemen maar Karo zorgde met een reeks gelukte vrijworpen voor een 28-27 ruststand.

Na de pauze  werd er weer bikkelhard gespeeld. Het bleef steeds spannend Wibac zette, niettegenstaande weer balverliezen, een 6-9 neer en nam terug de leiding over.  Om beurten werd er nu gescoord en vooral via vrijworpen bleven de zwartjes aan de leiding via een 11-14 met 39-41.

In het vierde quarter kwam Wibac in het begin 4 punten voor en bleven standhouden tot de 7de minuut. Enkele ondoordachte shots en balverlies zorgden voor een ommekeer. De verdediging was niet meer georganiseerd en met twee tegenaanvallen was alles te herdoen.  Blue stars deden er alles aan om het scoren te beletten op het randje af en kwamen 57-53 voor. Uiteindelijk werd het 62-53. Een spijtige nederlaag…en het publiek werd getrakteerd op een wedstrijd met 53 fouten!!!!! Echte en veel ingebeelde !!! voor beide partijen.

 

Speelden : Lieze 4, Emma 5, Pauline W 26, Karo 7, Launy 3, Syme 2, Kjenta, Merel, Marlies 1, Pauline 3,  Lies 2

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams