BBC Wibac Dames DSE A –  Avanti Dames Brugge DSE B:  56-62

26/10/2019

De wedstrijd begon moeizaam en er werd prima verdedigd door beide partijen. Zo werd het 6-5 bij de 5de minuut.  Een collectieve bevlieging van de lokalen bracht de score naar 16-5. Avanti kon nog tegen scoren en het eerste quarter werd afgesloten met 16-10.

In het begin van het tweede quarter liep Wibac dan opnieuw verder uit  en met nog 2 minuten te gaan  werd het 8-4 maar dan kreeg de thuisploeg een resem fouten tegen waaruit de bezoekers nog 9 punten konden puren. Ruststand 26-23.

Het derde quarter was in het voordeel van de bezoekers  maar de groenen weerden zich en bleven in het spoor. Om beurten konden beide ploegen scoren en op het einde van het derde quarter kwam Avanti  voor 40-42.

Met 7-5 in het vierde quarter werd het weer gelijk en  jammer genoeg bleek weer balverlies en een minder alerte verdediging de aanleiding tot 4 punten achterstand 48-52.  Aanvallend werd het nu geforceerd bij de lokalen en zo kreeg men de kloof niet meer dicht. Jammerlijk verlies na een degelijke prestatie. Eindstand 56-62

Speelden : Lieze 4, Pauline W 18, Karo, Lies 4, Launy 9, Merel 2, Kjenta 9, Marlies, 4 Pauline V, Jana 6

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams