Koninklijk Basket Team ION Waregem M19 B - Wibac BBC Sint-Eloois-Winkel M19 A: 62-21

26/10/2019

Met een bang hart in de vroege morgen naar leider Waregem. Wibac was er zonder zijn scoorders Lieze, Silke en sterke Tinne. Begonnen met Nienke, Geike, Ine, Rhune en Thaila  kon men profiteren van de lokale niet afwerking. De bezoekers weerden zich als een duivel en kon de schade beperken tot 9-4 bij het einde van het eerste quarter.

Het tweede quarter was er een vol overgave. Alle lijnen werden dicht gelopen en met het betere aanvallend spel, bood Wibac meer dan tegenstand en mits zware inspanningen werd het tweede quarter gewonnen met 11-13 en kon men gebruik maken van de nodige rust met een mooi en onverwacht resultaat 20-17.

De herneming werd een lastige karwei. Waregem legde meer druk en men onderging nu de wet van de sterkste. Slechte passen, onoordeelkundige penetraties zorgden voor een defensief onevenwicht met Waregem die aan de lopende band inleggers kon scoren. Waregem noteerde een 26- 0…..

In het 4de quarter liep Nienke tegen haar 5de fout aan maar het vet was reeds van de soep. Met veel goede wil bleef men de wedstrijd verder afhaspelen en kon men het laatste quarter op een 16-4 houden. Uiteindelijk mocht men tevreden naar huis gaan maar de conclusie is wel degelijk wanneer men niet samen traint is de cohesie veraf.

Speelden : Nienke 4, Tessa, Geike 4, Ine 4, Rhune 5, Thaila 4

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams