BBC Desselgem DSE A - BBC Wibac DSE A: 55-45

02/11/2019

Bij de aanvang van de wedstrijd toonde Desselgem reeds dat zij deze wedstrijd wilden winnen. Met volle overgave hielden ze de bezoekers kort met een 5-0 als gevolg. Wibac reageerde amper en met het geleverde spel  lieten zij Desselgem maar verder uitlopen en kon men een 15-6 noteren bij het einde van het eerste quarter.

Het tweede quarter was aanvallend iets beter en de lokalen kwamen ook moeilijker tot scoren. Maar van op afstand was het voor Wibac huilen zelfs zonder pet. Wibac bleef nu in het spoor van de blauwen en zo kon men het tweede quarter afsluiten met 12-11.

Het derde quarter  bracht meer vuur en men kon een de achterstand herleiden tot 7 punten want Desselgem bleef nu zonder scoren gedurende 3 minuten en jammer genoeg kon men daarvan niet genoeg profiteren. Maar een lakse verdediging (amper 2 foutjes) vooral op de lokale 4 zorgde dat de kloof weer op 10 punten kwam. Het werd 11-11 na 30 minuten.

Toch bleef Wibac verder strijden maar de afwerking bleef beneden peil. Niettegenstaande de sterke inzet kreeg men de kloof niet dichter en moest men toch toezien hoe weinig de tegenstrever miste in de afwerking. Men sloot de wedstrijd af met 17-17 en was de eindscore 55-45. 

Speelden : Lieze,  Janna 4, Emma 5, Pauline  21,  Karo, Launy 4, Syme 1, Kjenta , Merel 4, Marlies 6 , Lies niet gespeeld door computerprobleem.

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams