BBC Wibac DSE A-Basket Team ION Waregem DSE C: 56-52

09/11/2019

Wibac begon aan de wedstrijd met weinig balverlies maar konden maar niet scoren. Waregem profiteerde om zich naar 3-12 te scoren. De verdediging werd beter aangescherpt en zo konden de lokalen wat dichter sluipen om het eerste quarter af te ronden met 7-13

Het tweede quarter zag men het echte Wibac. Vol overgave en gedreven en strijden voor iedere bal kwam men terug in het spoor van Waregem en door het toedoen van een puik afwerkende Pauline V kwam men aan de leiding om te gaan rusten met  25-23 na een 18-10

Bij de aanvang van het derde quarter zette Lieze met een 2 op 2 de lokalen op een ruime voorsprong. Met gevarieerd spel en Pauline W op de spits bleef de kloof intact en zo kon men het derde quarter afsluiten met  13-9 en een stand van  38-32 niettegenstaande de agressieve defence van de bezoekers.

Waregem bleef maar pressen en kon kreeg de kloof niet kleiner integendeel Wibac liep verder uit. Jammer genoeg herviel Wibac in zijn slechte gewoonte. Echte weggevers en dito slechte passen en vele dribbels zorgden ervoor dat de bezoekers weer in balbezit kwamen en konden scoren. Wibac zorgde voor de spanning maar de marge was veilig genoeg om de wedstrijd winnend af te sluiten via 18-20 met   56-52

 

Een wedstrijd waar iedereen presteerde op niveau wat van de vorige wedstrijd niet kon gezegd worden.

Speelden : Lieze 4, Pauline W 10, Pauline V 10, Launy 7, Janna 4, Lies, Kjenta 8, Syme 5, Karo 4, Merel, Marlies 4

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams