BBC Desselgem M19A – BBC Wibac M19A: 43-68

16/11/2019

De bezoekers begonnen goed aan de wedstrijd en onder impuls van Lieze nam men vlug de bovenhand. Er werd vlot gespeeld, de bal ging goed rond, leuk. Nienke kwam ten val en bezeerde zich erg aan de knie en moest vervangen worden. Desselgem kwam beter in de wedstrijd en dit betekende een score van 16-21 na het eerste quarter.

In het tweede quarter zag men een aantal speelsters met lood in hun schoenen. Men begon te gooien net als het sneeuwballen waren. Ordeloos basket , ongeconcentreerd met als resultaat een 29-34 ruststand.

De pauze had deugd gedaan en in een minimum van tijd ging de score omhoog onder impuls van een vlot scorende Thaila. Ook Tinne en Lieze deden hun duit in het netje en zo werd er een kloof op het bord gezet bij het einde van het derde quarter. 32-50

In het vierde quarter werd er verder goed gescoord en Geike en Rhune verzetten bergen werk. Tessa zorgde ook voor enkele korven. Uiteindelijk werd er gewonnen met 43-68 na een flauwe match

Speelden : Lieze 16, Rhune 3, Tinne 14, Thaila 22 , Nienke  3, Tessa 4, Silke 4, Geike 2

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams