BBC Wibac DSE A – Holstra Wings Wevelgem-Moorsele: 34-69

16/11/2019

Na een goede training vrijdag had men goede hoop om het Wevelgem lastig te maken. Maar de bezoekers zijn een ploeg in “form”. Het begon moeilijk langs weerskanten en pas na 2’ minuten kreeg Wevelgem de bal door het net. Maar dan ging het vlug. Onder de leiding van hun 9 maakten ze de kloof.  Wibac speelde met veel inzet maar het scoren wilde maar niet lukken en zo werd het 7-15 na het eerste quart. Wibac paste zijn verdediging wat aan  maar dan kwam de bezoekende vier op de proppen. Wibac bleef zich verder hardnekkig verdedigen maar opnieuw aanvallend  lukte het niet en zo bleef men steken op 19-36 bij de rust. In het derde quart dacht men bij  Wevelgem geen 2 zonder drie en dan begon de 12 de lokale netten te teisteren. Jammer genoeg bleef het stil aan de overkant….ongelooflijk welke pech men aanvallend bleef kennen niettegenstaande het niet afgeven maar Wevelgem scoorde zich naar  23-55. Het vierde quarter kon men wedijveren met de bezoekers gezien ze hun schaapjes op het droge hadden. Via een 12-14 werd de wedstrijd afgefloten met 34-69. Een aanvallende complete offday.

Speelden : Lieze 2, Pauline W 6, Pauline V 2, Kjenta 2, Launy  7, Merel  , Syme 2, Karo 4, Janna 1 , Emma, Marlies 5,  lies 3

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams