Beker van West-Vlaanderen  BBC Wibac DSE A – Basket Team ION Waregem (landelijk):  60-74

17/11/2019

 Na de vreselijke wedstrijd van de dag ervoor was het uitkijken naar het sterke Waregem. Wibac startte met 5 punten voorgift die in een minimum van tijd weggewerkt werd door de opzittende bezoekers. Maar de lokalen reageerden collectief gepast. Met knap ploegspel en een sterke verdediging kreeg men vat op de wedstrijd en kwam er 22-24 op het scorebord na het eerste quarter.

Het tweede quarter was een spiegelbeeld van het eerste. Aanvallend weer goed geïnspireerd en verdedigend bij de les, kreeg de hard opzittende bezoeker geen ruimte en werd het tweede quarter afgesloten met 13-15. Ruststand 25-29.

Het derde quarter zag men een paar vervelende balverliezen die de bezoekers konden afstraffen en zowat meer ruimte kregen. Iedere speelster gaf het beste van zichzelf en zo werd Wibac niet onder de voet gelopen. Jammer genoeg werden de bezoekers wat gespaard en kregen amper drie fouten aangesmeerd niet tegenstaande hun pressing. Uiteindelijk kwam er 10-19 na resem vrijworpen.

In het vierde quarter gaf Wibac niet af. Er werd verbeten gestreden voor iedere bal. Met knappe aanvallen bleef men in het spoor van Waregem om af te sluiten met 15-16.

Eindscore: 60-74 na een leuke wedstrijd.

 

Speelden: Lieze 6, Janna, Emma 2, Pauline W 16, Karo 10, Launy 3, Lies 2, Pauline V 6, Kjenta 7, Merel 5, Marlies 3

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams