BBC Wibac DSE A – B.C. Blue Stars Brugge DSE A: 59-65.

23/11/2019

Jammerlijke nederlaag na een deftige en spannende wedstrijd. DE wedstrijd begon gelijkmatig en met snel spel namen de lokalen de leiding met 7-4. De bezoekers begonnen hun gestalte overwicht uit te spelen onder de korven en namen zo de wedstrijd in handen. Wibac was wat stilgevallen en met twee driepunters van Brugge werd het eerste quart afgesloten met 14-19. Het tweede quart bleef nu spannend. Blue Stars bleef hun stempel drukken op de wedstrijd en na 5 minuten werd het 6-10. Uiteindelijk geraakten de lokalen onder stoom en begonnen te knagen aan de achterstand en zo werd het 17-18. Rusten met 31-37. Gestart met Lieze, Pauline W, Pauline V, Syme en Emma   kreeg Wibac vat op de bezoekers en ook aanvallend was het sterk. Begonnen met een 8-0 nam men resoluut de leiding na 5 minuten. Brugge reageerde moeilijk en zo werd het bij het derde quarter 45-43. In het vierde quarter gingen de lokalen verder op hun elan en Launy zorgde met een driepunter voor een 50-45 voorsprong. Het ging goed en men kon de winst voelen. Door het enthousiasme en de wil om te innen leed men in korte tijd enkel balverliezen die afgestraft werden door de ervaren bezoekers. Wanneer dan ook de fouten verhouding 11(!!!) – 6 (tegen een zeer kort opzittende bezoekende ploeg) begon door te wegen en de bezoekers uitpakten met een zeer verre driepunter en de wedstrijd mochten afsluiten met 10 vrijworpen was de winnaar gekend. Wibac probeerde nog wel maar het mocht niet zijn.

Uitslag vrijworpen: 14-22

Speelden: Lieze 7, Jana 3, Emma 4, Pauline W 16, Launy 7, Syme 10, Kjenta 2, Merel 1, Marlies 2, Pauline V 1, Lies 6

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams