FBI Ieper - Wibac Old Green: 78-52

28/11/2019

Donderdagavond 21u, moeilijke verplaatsing naar FBI Ieper die door winst met meer dan 19 punten de leidersplaats kon overnemen. De Old Greeners waren tuk op revanche na de onverwachte thuisnederlaag vorige week. Wel traden we maar aan met 8 spelers waardoor we minder konden roteren. De wedstrijd startte gelijkopgaand met vlotte scores aan beide kanten. Shotjes vielen binnen en er werd goed verdedigd. 17-20 na het eerste quarter in ons voordeel. 2de quarter weer lichtjes in ons voordeel waardoor we de rust in gingen bij een 31-36 voorsprong. Wat er na de rust gebeurde, is nog niet helemaal duidelijk. Aanvallend kwamen we nauwelijks tot scoren en vonden we verdedigend geen antwoord op Bram Deceuninck (ex 2de nationale) die zich telkens een weg beukte naar de korf met de daarop volgende scores. Quarterstand 29-8 🙄 in het laatste quarter was het vooral snakken naar het laatste fluitsignaal en deze wedstrijd door te spoelen. Eindstand 78-52 👎 We onthouden dat dit een wedstrijd met 2 gezichten was, we verloren van een sterkere tegenstander die verdiend won. Enkel jammer dat ELKE call in hun nadeel door de goede wedstrijdleiding gecontesteerd werd. 😤 Met enkele spelers meer zat er misschien meer in, we misten body onder de korf. Volgende week is het er eentje van moeten thuis tegen de Zwarte Beren. 💪 scoorden voor de Greeners Yannick 2 (sterke aanvallende rebound op eigen gemiste vrijworp 💪😂), Jan 7, Jonas 5 (zowel punten als fouten 😂), Ollie 4, David 13, Wimme 12 en Manu 9. Niet onbelangrijk, Backy scoorde niet 😉 De match werd geëvalueerd bij Michel in Den Engel die zijn beste beentjes presenteerde 😂 See ya!

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams