Avanti Dames Brugge DSE B – BBC Wibac DSE A:  47-35

30/11/2019

De wedstrijd begon moeilijk voor de bezoekers die startten met een box-and-one op Pauline. Niettegenstaande de verdediging goed was kwam avanti aan de leiding na 5 minuten met 8-4. Eens de box opgelost kreeg men de bezoekende motor opgang en kon men het eerste quarter afsluiten met 13-15. Het tweed quart was defensief weer sterk maar aanvallend bakte Wibac er niks meer van. Open shots lukten niet meer en zelfs onder de korf gaf men niet meer thuis. Maar ook de thuisploeg kreeg weinig voor mekaar en met 4 vrijworpen kreeg men na 5 minuten  een 4-2 op het bord. Het bleef spannend met heen en weer basket met een moeilijk scoren. Zo kan men gaan rusten met een 21-19 ruststand. De tweede helft bleef het zwoegen voor de bezoekers om te scoren maar na 7 minuten spel zag men een 11-2. Alles werd hier geprobeerd om met diverse vleugels tot scoren te komen maar tevergeefs .  Gezien de shots er niet waren sloot Brugge goed de bucket af werd het nog lastiger. Karo scoorde alle punten in het derde quart die verloren werd met  17-6. In het laatste gedeelte gaf wibac niet af. Met volle overgave werd er gevochten voor iedere bal en na 5 minuten kregen we 3-4 op het bord.  Jammer genoeg  was dit te weinig want er met 9-10 de wedstrijd afgesloten. Het shotpercentage was amper 30%.

Speelden : Janna 4, Emma, Pauline 12, Karo 9, Launy 3, Syme 2, Kjenta 3, Merel, Marlies, Pauline 2, Lies

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams