B-Ballers Diksmuide HSE A – BBC Wibac HSE B: 59 – 66

30/11/2019

Wedstrijd tegen een onbekende tegenstander die voor het eerst dit seizoen over  een volledige ploeg kon beschikken.

Moeilijke start waarin Diksmuide direct het heft in handen nam. Het was vooral via David dat de groentjes in hun spoor konden blijven. 16-15 na 10 minuten.

 

Hoewel Wibac in het 2de quarter 8 punten achter kwam werd er goed meegespeeld en namen zij nog voor de rust over. Ruststand: 30-33.

 

Het 3de schijfje startte rampzalig en dan vooral in aanval waar in een viertal aanvallen slechte keuzes gemaakt werden en slechte passes leidden tot balverlies. Toch konden de groentjes nog wat van hun achterstand afknabbelen. 52-48 na een halfuur spelen.

 

In het laatste kwart een totaal ander Wibac dat sterk begon te verdedigen en ook aanvallend beter begon te draaien. Eerst kon Aaron de gelijkmaker op het bord zetten en dan was het Stijn die met een driepunter de voorsprong op het bord zette. Stilletjes kon er een vijf puntenkloof komen die door de tegenstander niet meer dicht te krijgen was. Eindstand 59-66.

 

Ongelooflijke mentaliteit, inzet en werklust! Zo zie je maar dat je ook op karakter een wedstrijd kan winnen.

Dikke proficiat aan iedereen.

 

Speelden: Maikel Demyttenaere 16, Dries Demyttenaere, David Demyttenaere 17, Stijn Vermaut 10, Tom Vanstraeseele 7, Jeroen Debruyne 6, Aaron Vanhauwaert 8, Martijn Denorme 2 & Angelo Desnijder

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams