Kon BBC De Panne vzw M19 A – BBC Wibac M19A: 39 – 63

30/11/2019

Naar De Panne zonder Silke en met drie halve zieken. De Panne begon het sterks aan de wedstrijd maar eens de verdediging op punt namen de bezoekers onder impuls van Lieze de leiding 6-10. De wedstrijd ging dan op en af en het werd uiteindelijk 11-18. In het tweede quarter was er geen houden meer aan de bezoekers. Met een rustige Thaila en een werklustige Tinne ging de score de hoogte in. En Nienke die bleef verbazen en wilde van geen missen weten. Een strijdende Rhune zorgde mede dat de voorsprong groter wer en dit gedeelte werd afgesloten met een 4-20. Rusten met 38-15. Na de herneming gave de bezoekers niet thuis. De panne kon daarvan profiteren om beter te scoren. Wat Inne en Geike probeerden, ze kregen de motor niet op gang en werd er afgesloten met 13-6. Het vierde quarter was weer prima. Tessa deed haar werk en er kon weer rustig gescoord worden. DE vermoeidheid begon wat door te wegen en wij hadden ondertussen Nienke verloren met 5 fouten. Via een 11-19 werd de wedstrijd afgesloten met een nette overwinning 39-63.

 

Speelden : Lieze 20, Nienke 12, Tessa 2, Geike, Ine, Rhune 4, Tinne 13, Thaila 12.

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams