BBC Wibac DSE A - BBC Desselgem DSE A: 63-37

07/12/2019

Met de slechte start in Desselgem in het hoofd wilde Wibac revanche nemen. Het was een moeilijk begin met een sterke verdediging langs weerszijden en een mindere afwerking. Dit betekende in cijfers na 5 minuten spel 7-7. Collectief zetten de lokalen  de bezoekers  een neus en scoorden zich naar, dank zij ook een goede verdediging op de Desselgemse betere speelsters, naar een 19-10 voorsprong.

Het tweede quarter bleef spannend want beide ploegen kenden een goed moment. Eerst scoorde Desselgem zich naar een 4-8  in de eerste 5 minuten. Wibac herstelde met 4-4 om in de laatste minuten te eindigen met een 9-3. Ruststand , via een 15-13, 34-23.

Hier deden Lieze en Kjenta prima hun job want de 4 scoorde maar 2 puntjes. Janna en Emma zorgden voor de bewaking op het nummer 12 en de arrogante post had meer dan last met Launy. Oei, oei  Desselgem begon sterk en zette binnen de kortste keren een 0-6 neer  in de eerste 5 minuten van het derde quarter . Wibac kwam in foutenlast maar liet niet betijen en speelde een  8-1 op het bord. Dit  quarter eindigde op 10-10.

Het vierde quarter was er te veel aan voor de bezoekers. Pauline W had haar shot terug gevonden en in een minimum van tijd werd er 13-2 genoteerd en was de wedstrijd gespeeld. De bezoekers gaven het op en uiteindelijk sloot Launy de wedstrijd af in de laatste seconden met een driepunter. Knappe wedstrijd van Syme, Karo en Merel op de spelverdeling, Lieze en Kjenta met hun verdedigende werk en de posten Emma, Pauline V, Launy en Janna onder de borden en Pauline W in de afwerking. Een sterk geheel !! Lies, heeft minder gespeeld, niet wat een supporter dacht, daar zij last heeft van haar knie…nu maar hopen op een snelle heling. Collectief een prima wedstrijd die vraagt naar bevestiging.

 

Speelden : Lieze 4, Kjenta 4, Emma 4, Janna 2, Syme 7, Karo 5, Merel, Launy 3, Lies, Pauline W 30, Pauline V4

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams