Koninklijk Basket Team ION Waregem DSE C-BBC Wibac DSE A: 67-35

14/12/2019

Thuis gewonnen met 56-52 en weer vertrokken met het geloof om te winnen. De wedstrijd begon voor Wibac met twee missers maar dat kon niet beletten dat zij de leiding namen na 3 minuten met 4-7 maar dan……ging het licht uit en herviel men in zijn oude gewoonte. Wat mag men niet doen tegen een pressing ????? dribbelen en nog eens dribbelen, stoppen en geprest worden met een balverlies…. Logisch dat enkel Waregem kon scoren. Einde eerste quarter 25-7.

Het tweede quarter was van dezelfde makelij. Alle wissels bij Wibac brachten geen soelaas. Einde eerste helft 39- 11.

De tweede helft werd er gestart met nieuwe moed. Er werd niettegenstaande de grote achterstand met volle overgave gestreden. De instructies werden nu wel goed opgevolgd. De lokale pressing werd nu omzeild. Met snelle passen en een goed overzicht kwam men nu tot gemakkelijke korven en mooi samenspel. Zelfs lukte het om in de laatste 5 minuten van het derde quarter een 0-10 neer te zetten. Het werd 11-15.

Het vierde quarter bleef wibac zijn best doen en bleef in de eerste 6 minuten steeds in het spoor van de lokalen 9-9. Even geen aandacht in de verdediging en de gevaarlijke 4 sloeg toe en zette 17- 9 op het bord. Eindstand 67-35.

Overdreven verlies na een afschuwelijke en ergerlijke eerste helft. Een tweede helft om blijvend te herhalen.

Speelden: Lieze 10, Jana 2, Emma, Karo, Launy 4, Syme 4, Pauline W 8, Pauline V 2, Kjenta 3, Merel 2, Lies, Marlies.

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams