Wibac Old Green-Kortrijk Spurs: 20-0 (forfait)

19/12/2019

Donderdagavond 20u... laatste wedstrijd van de 1ste ronde tegen de Kortrijk Spurs. In Kortrijk wonnen we moeizaam maar verdiend tegen de op papier sterke ploeg. De terugwedstrijd beloofde weer een spannertje te worden. De wedstrijd zélf dan... bijhorende foto toont het aantal spelers van de Spurs, NUL 😂 geen match dus en forfaitscore van 20-0 in ons voordeel.

💪 maar Old Green zou Old Green niet zijn als we tóch geen balleke zouden gaan shotten. Wat misschien nóg belangrijker is dan wie er niet scoort tijdens de match, zijn de aanwezigen (strevers/gemotiveerden/kernspelers/starters... noem het zoals je wilt 😂).

Waren dus aanwezig tijdens de eindejaarstraining: Tomke, Wimme, Ollie, Yannick, Yoeri, Jonas, Janne en Patje 💪 Na de training sloten we uiteraard het jaar af bij Michel 🍺.

Volgende wedstrijd is op 9 januari thuis, kwalificatieronde voor de beker (snelste weg naar Europa 🤪)

See ya en prettige feesten!

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams