BBC Desselgem  - BBC Wibac HSE B: 57 – 77

04/01/2020

We moesten nog iets goed maken na de verloren wedstrijd tegen dit Desselgem op de openingsspeeldag.

 

De Wibacboys startten, zoals de laatste 2 wedstrijden, enorm sterk aan de wedstrijd. Desselgem was direct op achtervolgen aangewezen. Sterke defence waarin de defensieve rebounds van ons waren; dus geen 2de kans shots voor de tegenstander waardoor we soms snel konden gaan aanvallen. Stand na 1ste quarter: 17 – 26

 

2de kwart werd er gestart zoals het eerste. Terug goede afwerking en dito defence. Enkel de foutenlast begon bij enkele spelers door te wegen. Zo mocht Desselgem meer duwen en vasthouden dan de bezoekers. Ruststand: 28 – 45.

 

Quarter 3 werd niet goed aangevangen. Met foute passes en geen beweging kon de tegenstander tot op 14 punten terugkrabbelen, dus tijd voor een time-out. We konden hierna de kloof terug uitdiepen maar moesten wel de gelijke stand in dit kwart toestaan nl. 14 – 14.

 

Schijfje 4 werd gecontroleerd en zo konden we dit quarter terug winnend afsluiten (15 – 18)

 

Wij onthouden de fameuze start, de sterke defence en toch ook de eerste 2 quarters met een afwerking van om en bij de 80 à 85%.

Sterk boys, doe zo voort!

 

Speelden: Maikel Demyttenaere 12, Dries Demyttenaere, Ward Bonte 7, David Demyttenaere 26, Stijn Vermaut 8, Tom Vanstraeseele 9, Jeroen Debruyne 4, Aaron Vanhauwaert 9 & Kai Naert 2.

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams