Wibac BBC HSE A – KB Avelgem HSE A: 50 – 66

11/01/2020

 

Tegen de titelkandidaat opende Yorben de debatten met een driepunter. Avelgem sloeg onmiddellijk terug tot 4-8 maar Toon bracht de bordjes terug in evenwicht. De partij bleef evenwichtig verlopen en zo stond er na het 1ste kwart een 11-13 tussenstand op het scorebord.

 

Bij aanvang van het 2de quarter vergrootten de bezoekers de kloof tot 11-17. Een time-out van coach Tom stelde terug orde op zaken maar kon niet verhinderen dat Avelgem de rust inging met een 26-30 tussenstand.

 

Na de rust brachten 5 punten op rij van Nils de groentjes terug tot 31-32 maar dan sloegen de bezoekers een 31-41 kloof die de thuisploeg terugbracht tot 39-45 op het halfuur.

 

In het laatste schijfje (11-21) moest Wibac de wet van de sterkste ondergaan. Twee time-outs van coach Tom konden niet verhinderen dat de groentjes met 50-66 de boot ingingen.

 

Toch 30 minuten uitstekend meegespeeld met de would-be kampioen.

 

Speelden: Dennis Defour 2, Yorben Deschynck 8, Maarten Haeck 4, Bram Vercaigne 7, Maarten Vandewalle 3, Jan Debusschere 3, Toon Vancoillie 8, Sander D’Hespeel, Nils Vandewoestyne 14, Tim Lauwers 1 & Arne Vandenbroucke.

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams