Basketclub Red Sharks Koekelare DSE A - BBC Wibac DSE A: 68-64

19/01/2020

Op bezoek bij Koekelare met Kjenta, Jana, Lies, Syme, Marlies, Pauline en met Karo en Barbara weer present na de examens en U19 Rhune. De wedstrijd begon gelijk opgaand en na 5 minuten noteerde men 11-10. In de laatste 5 minuten van het eerste  quarter kon de thuisploeg nog een 9-4 neerzetten om te leiden na het eerste quart met 20-14. Onder impuls van een bijzonder sterk spelende Marlies kreeg men in het begin een 3-12 op het bord en nam Wibac vooreerst de leiding met 23 -26. Koekelare antwoorde met een 8-3 en zo werd de ruststand bereikt met 31-29. Na de herneming startten  de lokalen het best en speelden een 13-9 op het bord maar Wibac reageerde met een resem vrijworpen tot 5-9 en zo bleef het spannend bij het einde van het derde quarter 49-48. Het 4de quarter werd het best begonnen door de bezoekers en die kregen een 3-9 voor elkaar en kwamen terug aan de leiding met 52- 57. Jammer genoeg werden er nu enkele vrijworpen  gemist om te kloof te vergroten, gemakkelijke korven gingen er naast  en in drie minuten kreeg Koekelare de kans op een 10-3.  62-60 werd het en het bleef spannend. In de laatste minuten kreeg men nog wat kansen maar het geluk was niet voor vandaag en zo werd het nog 6-4 en was de nipte nederlaag 68-64 een feit. Jammer dat de afwerking het liet afweten.

Speelden : Jana 11, Pauline 12, Karo 5, Barbara 4, Syme 9, Kjenta 4, Marlies 19, Lies, Rhune.

Hopelijk zijn de examens achter de rug en kunnen wij met zijn allen weer trainen en matchen..

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams