BBC Wibac DSE A- Kortrijk Spurs DSE D

25/01/2020

Weer een aantal afwezigen en men moest het opnemen tegen een jong Kortrijk. Wibac, reeds een maand maar half aan het trainen, deed een uitmuntende start tegen de pressende bezoekers.  De lokalen scoorden zich tot 12-4. Dan begon het slopingswerk van de bezoekers. Zwoegen werd het voor de thuisploeg. Kortrijk streed verbeten voor elke bal en uit balverlies scoorden zij zich naar 14-11 bij het einde van het eerste quarter. In het tweede quarter kwam het ergste. Terwijl de Winkelse tongen van een paar speelsters reeds uit de mond hingen, vond Kortrijk hun shot en was het hek van de dam. Wat Winkel nog ondernam bracht niks meer bij en zo werd dit quarter afgesloten met  4-14.

Na de pauze startte Kortrijk opnieuw furieus. Steeds maar pressend  kregen zij in 5 minuten 3-15 op het bord. Het sierde Wibac dat ze tegen dit geweld niet wilden afgeven en ze kregen het in de laatste 5 minuten klaar om 14 – 12 te scoren. Einde derde quarter 17-27. Het laatste quarter was een weergave van het voorgaande. Kortrijk liep verder uit met 3-11. Bij Wibac stonden nu de youngsters Thaila en Rhune  op het velden deden het prima. De wedstrijd werd dan afgesloten met een 9-11. Eindstand 47-74.  Hopelijk na de examens en bijhorende reisjes kunnen wij weer de draad oprapen om het seizoen goed af te sluiten.

Speelden : Lieze 7, Janna 6, Marlies 6, Syme 8, Karo, Lies 4, Kjenta 14, Rhune, Thaila 2

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams