Wibac BBC HSE B – Kortrijk Spurs HSE F: 51 – 49

25/01/2020

Onvervalste topper in de Winkelse sporthal waar de nummers 1 & 2 uit de rangschikking elkaar partij gaven.

 

De bezoekers openden met een 0 – 4 maar Maikel bracht zijn team langszij, 4 – 4, maar kon niet verhinderen dat de Spurs, vooral met driepunters, een 8 – 17 voorsprong hadden na 10 minuten.

 

Maar in tegenstelling tot anderen geven deze jongens niet zo gemakkelijk op en weeral Maikel bracht zijn ploeg terug naar 11 – 17 bij de start van het 2de kwart. Opnieuw liepen de bezoekers uit tot 11 – 23. Een time-out van coach Berland zette orde op zaken en de groentjes kwamen terug tot 17 – 23. Een bezoekende time-out kon niet verhinderen dat de thuisploeg terugkwam tot 23 – 24. De rust werd bereikt op een 23 – 26 tussenstand.

 

Na de rust sloegen de Spurs opnieuw een 23 – 31 kloof maar opgeven staat, zoals gezegd, niet in het woordenboek van deze groentjes die in de 10e minuut terugkeerden tot 35 – 37. Een ultieme driepunter bezorgde de bezoekers echter opnieuw een 35 – 40 voorsprong op het halfuur.

 

Spanning troef in het laatste quarter waarin de thuisploeg terugkwam tot 43 – 43 gelijk na 4 minuten. Een bezoekende time-out kon niet verhinderen dat de groentjes in de 7e minuut voor het eerst op voorsprong kwamen, 45 – 44. De bezoekers sloegen terug tot 45 – 47 in minuut negen. Coach Berland gaf zijn troepen in de laatste minuut zijn laatste onderrichtingen en zag hen 49 – 47 voorkomen. Balverlies leidde opnieuw tot 49 -  49 maar een ultieme korf van uitblinker Maikel - maar in feite waren onze groentjes alle 8 uitblinkers - leidde tot een mooie 51 – 49 zege.

 

Proficiat guys, de talrijk opgekomen supporters hebben genoten!

 

Speelden: Maikel Demyttenaere 16, Dries Demyttenaere 3, Ward Bonte 8, David Demyttenaere 11, Stijn Vermaut 4, Tom Vanstraeseele 7, Jeroen Debruyne 2 & Angelo Desnijder.                                                                                                                                                        

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams