Wibac BBC HSE A _ BBC Izegem HSE C: 56 – 64

08/02/2020

De thuisploeg startte in overdrive en stond in no-time 8 – 2 voor. Een bezoekende time-out kon het tij niet doen keren en de groentjes bouwden hun voorsprong verder uit tot 22 – 9 op het einde van het eerste quarter.

 

In het tweede schijfje ((21 – 24) verliep de match evenwichtiger en een driepunter on the buzzer liet de bezoekers terugkeren tot 43 – 33 aan de rust.

 

Zoals zo dikwijls dit seizoen een ander Wibac na de rust. Izegem keerde terug tot 46 – 42. Hierop nam coach Tom een time-out om zijn troepen de nodige onderrichtingen te geven. Eens terug op het veld werden zijn onderrichtingen weer genegeerd door de spelers en zo kwamen de bezoekers in de achtste minuut een eerste maal op voorsprong: 46 – 47. Een driepunter van Yorben zorgde er voor dat het laatste kwart kon gestart worden met een 49 – 47 voorsprong voor de groentjes.

 

In het laatste quarter (7 – 17) kwamen de bezoekers in minuut vier terug op voorsprong 49 – 51. Een time-out van de thuiscoach zorgde nog voor een opflakkering, 53 – 51. Dit bleek evenwel de zwanenzang van de thuisploeg die, zoals zo dikwijls dit seizoen, in het laatste kwart ten onder ging. Eindstand: 56 – 64.

 

Speelden: Dennis Defour 9, Yorben Deschynck 15, Maarten Haeck, David Demyttenaere, Jan Debusschere 4, Tom Vanstraeseele, Toon Vancoillie 11, Nils Vandewoestyne 11, Tim Lauwers 4 & Arne Vandenbroucke 2.

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams