Wibac BBC HSE B – BBC P Heuvellend HSE B: 54 – 44

08/02/2020

Zoals meestal prima start van de thuisploeg die onmiddellijk 11 – 3 voorkwam. Een time-out van de bezoekers uit Ploegsteert bracht weinig aarde aan de dijk en de groentjes leidden met 22 – 15 op het einde van het eerste kwart.

 

In het tweede deel van de eerste helft (11-11) verliep de wedstrijd evenwichtiger maar de Wibacer’s gingen toch met een 33 – 26 voorsprong rusten.

 

Bij aanvang van de tweede time (19 – 6)  nam de thuisploeg terug het heft in handen en bouwden hun voorsprong, met onder meer enkele leuke fast-breaks, uit tot 52 – 32 na dertig minuten.

 

Het laatste quarter (2 – 12) was echter niet van hetzelfde niveau.  Met slechts twee (!) gescoorde punten (op vrijworpen) lieten de groentjes het offensief afweten en konden de bezoekers de voorsprong halveren. Gelukkig was de voorsprong voldoende ruim om, samen met  een goede verdediging, de wedstrijd nog te winnen met 54 – 44.

 

Niet goed spelen en toch winnen zo wordt men kampioen zeker?

 

Speelden: Maikel Demyttenaere 4, Dries Demyttenaere, Ward Bonte 15, David Demyttenaere 12, Stijn Vermaut 5, Tom Vanstraeseele, Jeroen Debruyne, Aaron Vanhauwaert 14, Martijn Denorme 4, Angelo Desnijder & Kai Naert.

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams