Wibac BBC Sint-Eloois-Winkel M19 A Kon BBC De Panne vzw M19 A:

15/02/2020

Na de desastreuse wedstrijd in Kortrijk hadden de “girls” iets goed te maken. De aanvangsfase was wat moeilijk maar eens de juiste organisatie gevonden, verliep alles naar wens. Lieze en Rhune van op afstand en de posten Tinne en Thaila van onder de korf zorgden ervoor dat er een 14-8 op het bord kwam na het eerste quarter.

Nienke zorgde in het tweede quarter dat er weer vlot gespeeld werd en dezelfde speelsters bleven netjes afwerken en scoorden zich naar 20-16. Ruststand 34- 24.

Na de herneming freewielde Wibac gerust verder in hun collectief spel en  zetten dit om in een 49-32 score.

In het vierde quart ging het verschil tot boven de 20 punten maar dan begon de fysiek te wegen. De verdediging botte wat af en zo konden de bezoekers de score wat milderen. Het werd een 60-47 overwinning na een goede wedstrijd.

Speelden : Lieze 15, Nienke 4, Tessa, Ine 2, Rhune 8, Tinne 16, Thaila 15.

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams