Basketclub Red Sharks Koekelare DSE A Wibac BBC Sint-Eloois-Winkel DSE A: 54-52

23/02/2020

Spijtig verlies na een prima wedstrijd. Er ontbraken maar liefst 7 speelsters om diverse reden  en Lieze (U19), Jana, Launy, Marlies, Lies, Karo en Rhune (U19) zorgden voor het nodige weerwerk. Wibac begon slecht aan de wedstrijd. Het scoren lukte niet  terwijl Koekelare direct een 6-0 op het bord plaatste. Een driepunter van Launy en een beresterke Jana zorgde voor een 11-11 stand na het eerste quart. Wibac deed op zijn elan verder. Niet alleen aanvallend werden ze sterker maar ook verdedigend  was het prima. Launy en Jana trokken dit quarter op gang en kregen de steun van Lieze. Verdedigend was Lies de rots in de branding en zorgde dat er na 5 minten een 0-8 op het bord kwam. Collectief werd er gewerkt en met een driepunter van Karo werd er afgesloten met een 18-29 stand. Toch een minpunt Launy en Marlies hadden reeds drie fouten achter hun naam. Het derde quart verliep als ploeg goed maar nu ontbrak de afwerking. Vier gemakkelijke en dichte pogingen gingen er naast en liet toe om Koekelare een 10-4 neer te zetten.  Ook in het tweede gedeelte van dit quarter gaf wibac aanvallend niet meer thuis en na een 14-4 werd het 42-37. In het laatste quarter rechtte Wibac weer zijn rug.  Na 4 minuten kreeg men een 5-8 op het bord en bleef het spannend niettegenstaande de zware fouten last..  Om beurten werd er gescoord maar jammer genoeg lieten de bezoekers 5 vrijworpen onbenut en met een 7-7 in de laatste 6 minuten werd het jammerlijk een 54-52 nederlaag. Een sterke collectieve wedstrijd met vooral de jonge Lieze, Launy en Jana aanvallend sterk en een strijdvaardige Lies in verdediging.

Speelden : Lieze 12, Jana 12, Launy 14, Karo 5, Marlies 4, Lies 5, Rhune.

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams