BBC Wibac DSE A – Kortrijk Spurs DSE D:  51-77

29/02/2020

Tegen het jonge Kortrijk nam Wibac een goede start vooral onder impuls van Syme. De bal ging snel heen en weer en er werd zowel aanvallend als verdedigend alert gespeelt met na 5 minuten een 10-11 stand.  Kortrijk zette dan een 9-0 maar Wibac reageerde via Launy en men kreeg een 8-3 op het bord. Einde eerste quarter 18-23.

Het tweede quarter zette Kortrijk zijn pressing verder maar had het niet gemakkelijk maar zij kregen een 4-9 op het bord. Wibac weerde zich uitstekend maar kon niet beletten dat tegen dit alle geweld nog eens een 4-6 op het bord kwam. Rusten bij een 26-38.

Na de herneming liet Wibac zich overvleugelen door het rappe Kortrijk. Overhaasting en onnodig balverlies lieten toe dat de bezoekers na een 0-10 gingen leiden met 26-46. Na een time-out en onder impuls van de sterk spelende Jana en een wakkere Lieze reageerden de lokalen met een 10-0. Zo werd het 40 -57 bij het einde van het derde quarter.

Met de aanvang van het vierde quarter hield Wibac goed stand  door het voorbeeldig defensief verzet van Lies en zag men een 7-5 score… Dan ging het licht uit….Krampen en fysisch vermoeid door de enorme inzet  lieten de bezoekers toe menig tegenaanval op te zetten en enkel Launy kreeg  nog wat punten op het bord. Uiteindelijk werd, na een 11-20, de wedstrijd afgesloten met 51-77 na een goede prestatie.

 

Speelden :  Lieze 10, Jana 11, Karo, Launy 14, Syme 11, Marlies2, Pauline V 3, Lies, Rhune.

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams