BBC Wibac M19A - Asilaba Zelzate M19A: 77-28

07/03/2020

Na lange rustperiode kon men weer eens genieten van het spelen van een wedstrijd. Jammer genoeg zonder sterkhouder Lieze, uit met gescheurde ligamenten. Wibac kreeg versterking van de sympathieke  Syme.  De bezoekers stonden in zone opgesteld in de eerste minuten en  Wibac had er behoorlijk wat last mee en zo zetten men 0-4 op het bord. Dan was het liedje uitgezongen. Wibac ging resoluut in de aanval en bij het einde van het eerste quarter was het 20-4. Jammer genoeg zat Nienke al opgezadeld met 3 fouten. In het tweede quarter speelde wibac rustig verder. Syme en Thaila zorgden voor de nodige puntjes en Rhune en Tinne sloten sterk in verdediging. Resultaat  23-11 en een 43-15 ruststand. Na de herneming zag men een relaxer spelend  Wibac  maar nu liep Rhune aan tegen haar 4de fout. En zoals altijd kon men rekenen op enkele korven van Tessa. Ine deed haar job meer dan behoorlijk en zo kwam 17-6 op het einde van het derde quarter. Vierde quarter moest men voorzichtig zijn want de fouten gingen de hoogte in. Geen probleem de ploeg bleef verder goed spelen met een aantal mooie en zuivere bewegingen. Het werd nu 17-7 en de wedstrijd werd afgesloten met 77-28.

Mooie overwinning tegen een zwakke tegenstander.

 

Speelden : Syme 25, Nienke 1, Tessa 4, Ine 2, Rhune 12, Tinne 11, Thaila  22.

 

Delen!
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Verslagen per teams