B. C. Blue Stars Brugge - Wibac 42-63

Beker van West-Vlaanderen Dames : Blue stars C- Wibac 42-63

Bij de aanvang van de wedstrijd was het de kat uit de boom kijken en na de 5 punten voorgift kwam Wibac in een minimum van tijd terug tot 5-4. Brugge profiteerde van een wat lakse verdediging van de bezoekers en trokken de score op naar 13-7. Wibac reageerde gevat en men kon de eerste 10 minuten afsluiten met een 15-15. De ref was Lies niet gunstig gezind en ze kreeg tegen haar belachelijke fouten gefloten. Na de herneming nam Wibac nu het heft in handen. Snelheid troef en dit schepte een aantal gemakkelijke kansen maar aanvallend lukte het moeilijk. Gelukkig stond de verdediging pal en de lokalen kwamen niet tot scoren. Launy en Jana zorgden voor de nodige punten en Syme zorgde voor de nodige intercepties en pas op het laatste zag men de thuisploeg scoren. Na een 3-16 kon men aan rusten met 18-31.

Na de pauze kwam Wibac moeilijk op gang en de lokalen profiteerden om de score te milderen.Wat opviel was een resem missers van de bezoekers alleen onder de korf met als gevolg dat de kloof niet ruimer werd. Plots dacht Karo er anders over en toverde enkel rake driepunters uit haar korte mouw. Uiteindelijk kon men het derde quarter weer afsluiten met 12-20. Niettegenstaande het keiharde werk van Emma en goed gesteund door Lies was de “schwung” wat uit de wedstrijd. Nienke speelde een voorbeeldige partij en samen met Lieze konden zij het tij niet keren. Launy viel uit met een vingerletsel. Emma had 5 fouten en Pauline hielp nu voor het nodige weerwerk. De bezoekers namen shots en ze vielen binnen. Het werd 12-12.


Speelden : Lieze 4, Jana 12, Emma 2, Nienke, Karo 11, Launy 17, Syme 6, Marlies 9, Pauline 2, Lies

Recente blogposts

Alles weergeven

BBC Wibac DSE A - Basket Desselgem DSE A: 61-59

Eindstand: 61-59 1ste kwart: 09-18 2de kwart: 16-16 3de kwart: 22-11 4de kwart: 14-14 De wedstrijd kon niet slechter beginnen want amper gestart stond er 0-7 op het bord na domme balverliezen. Het le

Recente berichten