BC Knokke Heist HSE Z – Wibac BBC Sint-Eloois-Winkel HSE A | 59-70

Zondag mochten onze heren naar de kust voor hun wedstrijd tegen Knokke.


Onze Heren begonnen aan de wedstijd met een vroeg doelpunt van Toon. Daarop werd meteen gereageerd vanuit Knokke en maakte een 3 punter. In de volgende aanval scoorde Toon weer gemakkelijk de 3-4. De 2 ploegen waren aan elkaar gewaagd en scoorden de ene aanval na de andere maar niemand nam de leiding. Zo stond het in de 4de minuut 9-9. Toch heeft Knokke een voorsprong gemaakt en kwamen we aan het einde van het 1ste quarter op 24-18.


Onze Heren kwamen moeizaam terug op gang en zo maakten ze een paar domme fouten in verdediging en kwam Knokke op een voorsprong van 29-20 in de 3de minuut. Na een tactische time out van Dieter kwamen onze heren lichtjes terug in de wedstrijd met een tussenstand van 32-26 in de 5 minuut. Knokke bleef wel aan de leiding met enkele punten. Toch gaf Wibac niet op en na een paar goede velddoelen en een goede defense kwamen onze heren terug op een eindstand van 39-35 in het 2de quarter.


Doordat Wibac meteen wakker was in de 3de quarter scoorden ze 6 punten na elkaar en werd het meteen 39-41 in de 3de minuut. Nadien bleef Wibac aan de leiding met enkele punten maar bleef het spannend. Met enkele veldoelen van de 2 kanten doorgeen het 3de quarter bleef de spanning om te snijden en was de eindstand 49-49.


Na een zeer goede start in het 4de quarter kwam Wibac aan de leiding met 54-61 in de 4de minuut. Knokke probeerde zich nog door de sterke defence van de heren te worstelen maar dit lukte tevergeefs en zo bleef Wibac aan de leiding en wonnen ze de wedstrijd met 59-70.


Na deze spannende wedstrijd hebben de heren geleerd om altijd hard te blijven werken in defence alsook in aanval.


Speelden: Beau-Alexander Jocic 0, Luka Devolder 0, David Demyttenaere 15, Stijn Vermaut 9, Jan Debusschere 4, Tom Vanstraeseele 7, Jeroen Debruyne 8, Aaron Vanhauwaert 3, Toon Vancoillie 24 Volgende wedstrijd: Zaterdag 12/02/22 om 20u00 thuis tegen BT Bouw en Renovatie Lauwe HSE B

Recente blogposts

Alles weergeven
Recente berichten
Archief
Verslagen per teams