Racing Brugge HSE C – BBC WIBAC HSE A: 64 – 80

Bijgewerkt op: 24 jan.

Als eerste match van de terugronde stond de tricky verplaatsing naar Racing Brugge op het programma.


Leuke start van de groentjes die 0 - 7 voorkwamen en die voorsprong behielden tot halverwege het kwart (7 – 14). Dan kwam de thuisploeg beter in de match, ook wegens enkele balverliezen aan bezoekerszijde, en namen op de 9e minuut de leiding over, 19 – 18. On the buzzer kon Luka echter de bordjes terug in evenwicht hangen. 21 – 21 na 10 minuten.

De start van het tweede schijfje was gelijkopgaand maar balverliezen en te overhaastig aanvallen van de groentjes liet Brugge toe halverwege het quarter een 38 – 29 voorsprong uit te bouwen maar, vooral via een puik afwerkende Jeroen, slaagden de Wibacers er in de schade tot 40 – 36 te beperken aan de rust.

Na de appelsientjes kregen wij een ander Wibac te zien. Gestaag knaagden zij van hun achterstand af en kwamen na 3 minuten terug op voorsprong, 44 – 45, en bouwden deze verder uit tot 51 – 60 op het halfuur.

In het laatste kwart was een uitstekend spelend Wibac heer en meester en bereikte een maximum voorsprong van 23 punten na 5 minuten. De rest van de wedstrijd hielden zij rustig onder controle en alhoewel de thuisploeg nog probeerde tegen te sputteren behaalden de groentjes toch een mooie 64 – 80 uitzege.

Proficiat aan spelers en coach. Dit belooft voor de rest van de terugronde.


Speelden: Dries Demyttenaere 2, Luka Devolder 9, David Demyttenaere 15, Stijn Vermaut 10, Jan Debusschere, Beau-Alexander Jocic 8, Jeroen Debruyne 20, Aaron Vanhauwaert 6 & Toon Vancoillie 10.


Volgende wedstrijd: zaterdag 21/1/22 om 20h00 in de vertrouwde Winkelse sporthal tegen BBC Koksijde HSE Z.


Recente blogposts

Alles weergeven
Recente berichten
Archief
Verslagen per teams